De Waterman wordt JES Sleep Inn

...

JES lanceert niet alleen een nieuw logo en een nieuwe huisstijl, ook het verblijfcentrum van JES krijgt een nieuwe naam. Slaapwel, De Waterman, welkom: JES Sleep Inn!

Het jeugdverblijfcentrum maakt deel uit van JES en bevindt zich in dezelfde gebouwen in De Werkhuizenstraat, het kloppend hart van onze activiteiten in Brussel.
Met 89 bedden, en gelegen in een oud industrieel pand tussen het historisch centrum van Brussel en Tour en Taxis, is het de ultieme uitvalsbasis voor kleine en grote groepen om stedelijkheid te ervaren.

Rijk aanbod aan JES-activiteiten
Alleen maar voordelen voor wie overnacht in de JES Sleep Inn! JES is vlakbij, je kan dus volop gebruik maken van ons aanbod om de stad te ontdekken en te beleven. Zowel groepen uit het jeugdwerk, onderwijs … vinden er hun gading. Van een spannend in- en outdoor klimparcours, groepsdynamica, een Masterclass Stedelijkheid, verdwalen in de speleobox tot avontuurlijke activiteiten in de stad: alles kan!

We zijn flexibel
We maken je het graag gemakkelijk. Als je in de JES Sleep Inn verblijft, kan je ervoor kiezen om onze zalen, keukens, catering & te gebruiken. Je kan je eigen programma samenstellen of kiezen voor een van onze uitgewerkte programma s.

Ga snel eens rondneuzen op onze gloednieuwe website en laat je verrassen door ons uitgebreid aanbod!

De Waterman wordt JES Sleep Inn