Zaalverhuur

Zaalverhuur

Ben je op zoek naar een ruimte om te vergaderen, vormingssessies, groepsmomenten of eigen activiteiten te organiseren? Ook daarvoor kun je bij JES terecht!

Ons aanbod in Brussel

Terras

Het Terras is een polyvalente ruimte met terras. Een ruimte met veel lichtinval. Geschikt voor 25 personen.

25 stoelen, 8 tafels, interactieve beamer met muziekinstallatie

Pilaar

Een polyvalente ruimte met podium en bar. Geschikt voor 60 personen.

40 stoelen, 15 plooibanken, 10 plooitafels, groot projectiescherm, bar met frigo

Balkonzaal

De Balkonzaal is een oude opslagplaats die werd omgebouwd tot een rustieke polyvalente ruimte die bestaat uit 2 verdiepingen. Op de benedenverdieping is er een toog met drankfrigo’s ter beschikking. Op de tweede verdieping bevindt zich een kleiner lokaal, “de Bokal” dat kan gebruikt worden als les-, vormings- of vergaderlokaal. Geschikt voor 120 personen.

85 stoelen, 10 grote tafels, 2 beamers, projectiescherm, muziekinstallatie

De Distillerie

Een polyvalente ruimte die gebruikt kan worden als eetzaal, maar evengoed als vormings- of vergaderruimte. Naast de grote zaal bevindt zich nog een kleiner lokaal, de Zenne, ingericht als zithoek, maar kan ook gebruikt worden voor activiteiten met een kleinere groep. Geschikt voor 65 personen.

Daarnaast bevindt zich nog “Kanaal”, een kleinere polyvalente ruimte die apart kan verhuurd worden. Geschikt voor 25 personen.

55 stoelen, 15 tafels, flipchart, muziekinstallatie

Mansarde

Op zoek naar een functionele maar aangename ruimte met alle comfort? Onze gerenoveerde zolderverdieping is door de combinatie van een keuken, eet- en leefruimte de ideale plek voor groepen tot 15 personen. De Mansarde kan gecombineerd worden met een vergaderruimte en is op die manier de ideale uitvalsbasis voor al je team- en denkdagen.

Uitgeruste keuken met eetruimte voor 15 personen, zithoek met bar voor 15 personen, beamer en projectiescherm, mogelijkheid tot extra vergaderruimte voor 10 personen

Wij helpen je aan een zaal.

Alle praktische informatie voor het huren van een zaal in Brussel lees je in dit overzicht: