Ben je het thuis beu? Valt er niets meer te ontdekken in jouw eigen buurt en wil je op stap met je gezin of bubbel? Wij hebben de oplossing! Een weekendje Brussel met een overnachting in ons jeugdverblijfcentrum JES Sleep Inn.

Door corona kunnen we jammer genoeg geen klassen, groepen en andere logees ontvangen in het jeugdverblijfcentrum JES Sleep Inn. Hierdoor staat de Sleep Inn leeg terwijl onze medewerkers er alles aan doen om het er piekfijn in orde te houden. Zonde! Dus vinden wij dat het tijd is om het verblijfcentrum met het brede publiek te delen!

Wat kunnen we jou aanbieden?
 • Een overnachting voor jouw gezin/bubbel tijdens het weekend. Dit vanaf 1/02 tot aan de zomervakantie. Je geeft door met hoeveel personen je bent en wij zorgen voor de kamer (s), een uitgeruste keuken en zithoek. Dit aan een vast tarief van 150 euro voor twee nachten.
 • Je kan gratis gebruik maken van onze stadspelen: Zapstad 1000 (-12 jaar) en Bxl Hero’s (+ 12 jaar).
  • Zapstad 1000: Ga spelenderwijs op ontdekkingstocht door het stadscentrum en maak op een actieve en ludieke wijze kennis met het grote en het kleine erfgoed van de stad. Gewapend met een opdrachtboekje en een kaart word je gestimuleerd om anders naar de omgeving te kijken en hiermee in interactie te treden. De speltijd is aan te passen naar gelang jullie programma.
  • Bxl Hero’s: Tijdens dit stadsspel dagen we jou uit om met behulp van een smartphone verschillende opdrachten tot een goed einde te brengen . Met je bubbel ga je in interactie met de stad en haar bewoners. De speltijd is aan te passen naar gelang jullie programma.
 • We horen je al denken: is er een winkel in de buurt, waar kunnen we eten afhalen, wat is de dichtstbijzijnde metrohalte, waar kunnen we wandelen? We hebben het voor jou vastgelegd via Google Maps.
 • Brusselse troeven

  Een echte win-win! Jij kan met je gezin of bubbel naar de stad trekken en tegelijkertijd zorgen jullie ervoor dat er leven heerst in de Sleep Inn. En dit allemaal voor 150 euro.
  Daarom nog een warme oproep: 150 euro is een richtprijs, alle extraatjes zijn welkom om de Sleep Inn te ondersteunen.

  Overtuigd of vragen?

  We zorgen ervoor dat alles coronaproof verloopt.
  Neem contact op via sleepinn@jes.be of bel naar 02/411 68 83.
  Adres: JES Sleep Inn – Werkhuizenstraat 3, 1080 Brussel

  Wat een verademing om er even tussenuit te zijn en al spelend Brussel te ontdekken met de kinderen.

  brussel-nl