Voor bedrijven

Opleidingsmodules op maat van jouw bedrijf?

Wij zijn gespecialiseerd in het coachen en opleiden van een jong, kortgeschoold en anderstalig publiek. Je kunt op ons een beroep doen om je medewerkers te trainen in hoe deze jongeren te benaderen. We werken ook graag een gepersonaliseerde training uit, op maat van jouw bedrijf. Ontdek het aanbod via onze JES Academy.

Op zoek naar getalenteerde werkkrachten?

JES gaat voor een win-win en gaat hiervoor in zee met werkgevers die in jonge talenten geloven. We coachen elk jaar tientallen starters en matchen werknemers met werkgevers. Deze jonge werkzoekenden staan te springen om de arbeidsmarkt te verkennen. Wij weten waar jongeren optimaal ingezet kunnen worden en coachen hen bij de overgang naar de werkvloer zodat deze overgang meteen duurzaam is.

Samenwerken met JES?

Samenwerken met JES kan op heel wat manieren. Aarzel niet om ons te contacteren. We werken namelijk steeds op maat van onze partners.

Jobmatching en rekrutering
Uw organisatie of bedrijf is op zoek naar jong talent om uw team te versterken? Samen met jou gaan we op zoek naar oplossingen en we brengen jou graag in contact met geschikte profielen. We zijn ook op de hoogte van interessante tewerkstellingsmaatregelen.

SDG/MVO
We adviseren jouw bedrijf graag in het halen van SDG- of MVO-doelstellingen. Er is heel wat mogelijk.

Bedrijfsbezoeken
Tijdens een bedrijfsbezoek maken jongeren kennis met de werkvloer. Voor velen is dit een eerste contact met de bedrijfswereld. Ze krijgen zicht op de organisatie en de verschillende functieprofielen met de daaraan verbonden competenties en vereisten. We zijn altijd op zoek naar fijne locaties voor dergelijke bezoeken met gemotiveerde jongeren. Voor jou is dit een mogelijkheid om meteen kennis te maken met interessante profielen.

Werkplekleren/ stageplaatsen
Tijdens de opleiding werkt een (groep) cursist(en) in jouw bedrijf. Ze werken aan arbeidsattitudes en technische competenties. Ze leren werken op een echte arbeidsvloer. Er zijn verschillende tewerkstellingsmaatregelen waaronder we dit kunnen realiseren: op een voordelige manier, op maat van uw onderneming. Contacteer ons voor een offerte.

Jobshadowing
Beschikt uw bedrijf over de laatste nieuwe snufjes binnen de sector? Jouw expertise boeit ons. Laat ons zeker weten als je bereid bent de deuren te openen voor één van onze instructeurs. Een win-win: zo leren we jouw bedrijf beter kennen en kunnen we matchende profielen sneller toeleiden.

Een plek op de arbeidsmarkt voor alle jongeren uit de stad: daar gaan we voor.

Wil je ons graag een duwtje in de rug geven?

Steun ons met een gift via BE43 7343 2519 1701.