Future@Work jobcoaching voor Antwerpse jongeren

Future@Work wordt gefinancierd door het Europees Sociaal Fonds (ESF) en biedt jobcoaching aan voor maatschappelijk kwetsbare jongeren tussen 18 en 25 jaar uit Antwerpen. We richten ons op werkzoekende jongeren die geen aansluiting vinden tot de bestaande dienstverlening.

We willen hen versterken op de arbeidsmarkt en hun zelfredzaamheid verhogen via individuele coaching. We luisteren naar hun welzijnsvragen en indien nodig verwijzen we door binnen ons netwerk van welzijnsorganisaties. Ons team van 13 jobcoaches gaat ook vindplaatsgericht aan de slag in de Antwerpse wijken, waar ze een aanspreekpunt zijn voor jongeren met vragen rond werk en opleiding.

Onze jobcoaches voorzien een intensieve begeleiding op maat van de jongere. Waar nodig leggen we een link met de VDAB en leiden we jongeren toe naar stages en opleidingen. We behouden een aparte focus voor jonge vrouwen, een doelgroep die nog te vaak onzichtbaar is en vergeten wordt.

Future@Work is een partnerschap tussen JES, Gatam en Kras Jeugdwerk.

Dit project zet in op sociale inclusie en armoedebestrijding binnen de ESF-oproep Outreach & Activering. ESF financiert dit project met een bedrag van 1.033.573,51 euro. Stad Antwerpen is cofinancierder in dit project.

Met steun van:

Meer info?

erwin.vansteenvoort@jes.be;